Maso omyjeme, zbavíme tučných kousků a šlach a nakrájíme na kousky.
Mezitím si v misce připravíme marinádu smícháním všech uvedených surovin a promícháme s masem. Vložíme do lednice a necháme odležet nejlépe do příštího dne.
Na pánev dáme 1 lžíci oleje a směs rychle opečeme.
Hotové maso je krásně křupavé a nádherně voní.
Podáváme s brambory, rýží nebo chlebem a doplníme zeleninovou oblohou.
Čerstvé špenátové listy krátce povaříme ve vodě, vodu slijeme. Kdo chce, může listy nahrubo posekat. Pokud použijeme…
více o Pangas se špenátem a nivou
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a…
více o Zapečené brambory s nádivkou
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem