Očištěné papriky rozpůlíme, opečeme pod grilem nebo v troubě, stáhneme slupky a lusky nadrobno posekáme. Na lžíci oleje papriky osmahneme, přidáme česnek a tymián.
Řízky omyjeme, vyřízneme do nich kapsu, osolíme a opepříme. Kapsu naplníme připravenou směsí, sepneme párátky a opečeme na oleji. Přilijeme vývar a dusíme asi 20 minut. Poté maso vyjmeme a udržujeme v teple.
Do vydušené šťávy přidáme smetanu a dochutíme solí a pepřem. Podáváme s bramborovou kaší nebo těstovinami.
Do vlažné vody vlijeme olej, rozdrobíme droždí a směs necháme během asi 5 minut vzejít kvásek. Tento kvásek vlijeme do…
více o Bylinkový chléb v troubě
Krabí tyčinky (mírně rozmrazené) nakrájíme na kolečka, pórek na drobno a kukuřici scedíme. Všechny ingredience smícháme…
více o Salát z krabích tyčinek
Příprava je velice jednoduchá. Na pánev nalijeme trocha oleje. Po rozpálení pánve přidáme 1 cibuli nakrájenou na jemno.…
více o Pikantní kuřecí nudličky
Amasaké smícháme se sušeným ovocem a za občasného míchání přivedeme k varu. Zatím rozmícháme pudink, Maizenu a cukr ve…
více o Amasaké s pudinkem a ovocem