Špenát rozmrazíme podle návodu na obalu a pak ho vidličkou rozmělníme. Kuřecí řízky omyjeme, osušíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm osmahneme. Poté přidáme cibuli a česnek a opékáme společně asi 8 minut.
Nakonec posypeme kari a směs osmahneme. Kuřecí kari zalijeme 400 ml studené vody a 400 ml kokosového mléka. Vmícháme omáčku na těstoviny a přivedeme k varu, můžeme dohustit hladkou moukou. Vaříme na malém ohni asi 2 minuty. Jako poslední přidáme špenát a povaříme ještě další 2 minuty.
Tuk utřeme s cukrem, přidáme žloutky a střídavě mléko s prosátou moukou a kypřicím práškem. Nakonec lehce vmícháme sníh…
více o Bublanina s kokosovým bezé
Všechny suroviny používáme syrové. Jejich množství závisí na velikosti remosky.
Brambory, cibuli, rajčata a česnek…
více o Zapečená brokolice do remosky
Do vymyzané a vysypané dortové formy (22cm) rovnoměrně nasypeme slabou vrstvu kokosu. Na tu pak dáme vrstvu strouhaných…
více o Vanilkovo-jablečná pohádka
Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a…
více o Polévka z medvědího česneku