Nakrájíme menší kousky kuřecího masa a maso rozdělíme na dvě hromádky. Jednu část masa okořeníme grilovacím kořením a obalíme ve škrobu. Potom dáme do misky asi 1 lžíci škrobu, přilijeme sojovou omáčku a přidáme vejce. V této směsi namočíme druhou část masa.
Poté smažíme nejprve kousky obalené ve škrobu a potom ty obalené ve vejcích. Neskutečně výborné a jednoduché.
Na oleji osmahneme kuřecí kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kořením pěti vůní. Až maso změkne, přimícháme nakrájenou…
více o Kuřecí kousky s bramborákem
Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.…
více o Zapečený bramborák se zelím
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, nakonec zapracujeme mouku s práškem střídavě…
více o Francouzský hruškový koláč