Na trošce oleje orestujeme lehce osolená, na kousky nakrájená kuřecí prsa, která jsme obalili v mouce. Přilijeme červené víno – tolik, aby vznikla hustší šťáva. Necháme projít varem cca 3 minuty. Nakonec přidáme olivy, krátce povaříme a můžeme podávat.
V mléku uděláme kvásek ze lžičky cukru a lžičky hladké mouky. Smícháme obě mouky (hladkou bílou a hladkou kukuřičnou) s…
více o Párty motanice s olivami
Ve větší misce společně našlehejte olivový olej, balzamikový ocet, hořčici a česnek. Medailonky z obou stran osolte a…
více o Vepřové medailonky s olivami
Odkrojíme špičky rohlíků a každý rohlík nakrájíme na 10 koleček.
Kolečka namažeme máslem.
Na každou jednohubku dáme…
více o Salámové jednohubky s olivami
Brambory jemně nastrouháme, vodu slijeme, přidáme vejce, utřený česnek a mouku, pepř, majoránku a dle chuti osolíme.…
více o Zapečený bramborák se zelím
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a vejce. Přidáme nastrouhanou margot čokoládu a šlehačku. Pořádně propracujeme. …
více o Buchta s margot čokoládou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Z bílků ušleháme tuhý sníh. Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu, olej, nakonec zapracujeme mouku s práškem střídavě…
více o Francouzský hruškový koláč