Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, zprudka osmahneme na troše rozpáleného oleje, přidáme na větší kousky nakrájené žampiony. Pokud je třeba, trochu podlijeme vodou a podusíme.
Když jsou maso i žampiony měkké, přidáme kopr a zalijeme smetanou nebo mlékem s rozkvedlanou moukou. Posolíme a necháme chvíli povařit.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Rozmrazíme sekanou a dáme vařit rýži. Na oleji zesklovatíme cibuli nakrájenou na jemno, vymáčkneme do ní sekanou z toho…
více o Rizoto s kuřecí sekanou
Oloupanou a nahrubo nakrájenou mrkev, celer a cibuli s dýni vaříme v co nejmenším množství vody. Když je vše uvařeno do…
více o Smetanová dýňová polévka