Kuřecí řízky nakrájíme na nudličky nebo menší kousky, zprudka osmahneme na troše rozpáleného oleje, přidáme na větší kousky nakrájené žampiony. Pokud je třeba, trochu podlijeme vodou a podusíme.
Když jsou maso i žampiony měkké, přidáme kopr a zalijeme smetanou nebo mlékem s rozkvedlanou moukou. Posolíme a necháme chvíli povařit.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
V horké lázni si roztopíme čokoládu a tuk (horká lázeň je hrnec s vodou, ve kterém je menší hrnec, kam si dáme čokoládu…
více o Piškotové dezertíky na špejli
Piškot:
Ušleháme vejce s cukrem a poté přidáme hl. mouku. Piškotové těsto nalijeme do vymazané formy a dáme péct do…
více o Zákusek Hrk hrk (rychlovka)