Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a vložíme do misky, přidáme olej, med, koření a rukama promícháme. Přikryjeme folií nebo víkem a dáme přes noc do ledničky. Druhý den máme maso krásně proležené a křehké. Na pánvičku již nemusíme dávat žádný tuk, stačí ten, co je v misce ve směsi. Osmažíme, dokud maso není hotové. Podáváme s rýží nebo opekánými brambory.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari
Máslo, cukr a 5 žloutků utřeme, přidáme mletý mák, trošku citronové šťávy a nakonec ušlehaný sníh z bílků.
Nalijeme do…
více o Hildin vynikající makovec
Hermelín nastrouháme na hrubém struhadle nebo nakrájíme na malé kostičky, přidáme tatarku nebo majonézu a nadrobno…
více o Rychlá hermelínová pomazánka
Nastrouhané vejce promícháme se sýrem a ochutíme troškou soli a nasekanou pažitkou.
Podáváme s celozrnným pečivem (60g)
více o Vajíčková pomazánka s pažitkou
Cukr s vanilkovým cukrem třeme s vejci do pěny. Poté přidáme hladkou mouku spolu s práškem do pečiva, nevyšlehanou…
více o Šlehačková bábovka bez vážení