Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a vložíme do misky, přidáme olej, med, koření a rukama promícháme. Přikryjeme folií nebo víkem a dáme přes noc do ledničky. Druhý den máme maso krásně proležené a křehké. Na pánvičku již nemusíme dávat žádný tuk, stačí ten, co je v misce ve směsi. Osmažíme, dokud maso není hotové. Podáváme s rýží nebo opekánými brambory.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Mouku smícháme s mlékem a žlouky, přidáme nasekanou petrželku opepříme a osolíme. Do těsta přidáme rohlíky pokrájené na…
více o Výborné hrníčkové knedlíky
hřebíček, pepř, zázvor a skořici zalijeme 0,5l vody, uvedeme do varu a 5 minut povaříme. Poté odstavíme z plotny, ihned…
více o Orientální nápoj pro zahřátí