Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a vložíme do misky, přidáme olej, med, koření a rukama promícháme. Přikryjeme folií nebo víkem a dáme přes noc do ledničky. Druhý den máme maso krásně proležené a křehké. Na pánvičku již nemusíme dávat žádný tuk, stačí ten, co je v misce ve směsi. Osmažíme, dokud maso není hotové. Podáváme s rýží nebo opekánými brambory.
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari
Svaříme 0,5l mléka s máslem, dokud se máslo nerozpustí. Necháme mírně zchladnout a posléze přidáme vanilkový cukr a rum…
více o Máslový ležák proti depresi
Ingredience smícháme, přivedeme k varu a krátce povaříme. Zatepla naléváme na sterilovanou zeleninu, potom sterilujeme .
více o Znojemský nálev na okurky