g
mražená zelenina
mrkev, hrášek, kukuřice, paprika
250
g
kuskus
Postup přípravy receptu
Kuskus si uvaříme podle návodu.
Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na co nejmenší kostičky nebo nudličky, osolíme, opepříme, přidáme kari. Promícháme a dáme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme do měkka. Až se nám bude zdát maso skoro hotové, přidáme mraženou zeleninu a přikryjeme pokličkou, aby se maso společně se zeleninkou podusilo.
Před dokončením rozmačkáme tak dva stroužky česneku,vmícháme hotový kuskus a necháme 10 minut odstát, aby se promíchaly vůně a chutě.
Je to vynikající a velmi jednoduchá počeštěná verze kuskusu.
Mám opravdu ozkoušené zvládnutí za ani ne 40 minut.
Kuře vykostíme klasickým postupem na plát, který si roztáhneme a osolíme. Z mletého masa si připravíme standartní směs…
více o Kuřecí roláda s mletým masem
Obrané a oprané bezinky, nastrouhaná jablka a 500 g cukru vaříme 15 minut. Potom přimícháme přípravek Pektogel nebo…
více o Marmeláda z bezinek a jablek
Polovinu čokolády (200 g) dáme do ohnivzdorné mísy společně s máslem a nízkém plameni rozehříváme do té doby, než nám…
více o Výborné čokoládové brownies