g
mražená zelenina
mrkev, hrášek, kukuřice, paprika
250
g
kuskus
Postup přípravy receptu
Kuskus si uvaříme podle návodu.
Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na co nejmenší kostičky nebo nudličky, osolíme, opepříme, přidáme kari. Promícháme a dáme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme do měkka. Až se nám bude zdát maso skoro hotové, přidáme mraženou zeleninu a přikryjeme pokličkou, aby se maso společně se zeleninkou podusilo.
Před dokončením rozmačkáme tak dva stroužky česneku,vmícháme hotový kuskus a necháme 10 minut odstát, aby se promíchaly vůně a chutě.
Je to vynikající a velmi jednoduchá počeštěná verze kuskusu.
Mám opravdu ozkoušené zvládnutí za ani ne 40 minut.
Jemně nakrájenou cibuli osmažaaíme na tuku dorůžova, přidáme mlatou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový…
více o Falešná gulášová polévka
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu