g
mražená zelenina
mrkev, hrášek, kukuřice, paprika
250
g
kuskus
Postup přípravy receptu
Kuskus si uvaříme podle návodu.
Kuřecí nebo krůtí maso nakrájíme na co nejmenší kostičky nebo nudličky, osolíme, opepříme, přidáme kari. Promícháme a dáme na rozpálenou pánev s olejem a opečeme do měkka. Až se nám bude zdát maso skoro hotové, přidáme mraženou zeleninu a přikryjeme pokličkou, aby se maso společně se zeleninkou podusilo.
Před dokončením rozmačkáme tak dva stroužky česneku,vmícháme hotový kuskus a necháme 10 minut odstát, aby se promíchaly vůně a chutě.
Je to vynikající a velmi jednoduchá počeštěná verze kuskusu.
Mám opravdu ozkoušené zvládnutí za ani ne 40 minut.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Mléko smícháme s moukou, solí, česnekem a všleháme vejce. Kapustu nakrájenou na nudličky spaříme, scedíme a přidáme k…
více o Krakonošovy drny s kapustou