Ve woku na trošce másla opečeme na nudličky nakrájené osolené maso. Vyjmeme a odložíme. Do woku přidáme nadrobno nakrájenou cibulku a prolisovaný česnek. Osmahneme.
Do malého kastrůlku s tlustým dnem dáme cukr, vodu a trochu strouhaného kokosu a vše povaříme, až se vytvoří sirup. Do woku přidáme k osmahnuté cibulce kokosové mléko a půlku šlehačky. Vaříme a během vaření přidáme sirup, až tato směs zhoustne, přidáme druhou půlku šlehačky, osolíme, řádně ochutíme chilli kořením a přidáme trošku kari.
Čekáme, až omáčka zhoustne, zároveň připravujeme gnocchi. Krátce před dokončením omáčky do ní přidáme kousky masa a lehce prohřejeme. Podáváme.
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Všechny ingredience dáme do kastrůlku na sporák a za stálého míchání necháme rozpustit. Nesmí se vařit!
Používáme na…
více o Čokoládová poleva na dorty
Tento recept kdysi dávno objevila moje maminka v nějakém kuchařském časopise a uchytil se, můj partner již nechce jinou…
více o Rychle, zdravě a chutně losos