Kuřecí maso s hroznovým vínem

2.67

hodnoceno: 9
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • 3
      ks rajčata
    • pórek
    • 3
      ks mrkev
    • voda
    • 0,5
      ks masox
    • vegeta
    • pepř mletý
    • škrob trochu
    • 3
      plátek kuřecí maso
    • hrozny rozpůlené a jadérek zbavené
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata. Trošku podusíme, přidáme hrozny, sůl, pepř, vegetu a masox. Trošku škrobu smícháme s vodou a vlijeme do masové směsi a povaříme.
  • Recept mám od své babičky a opravdu si na něm pochutnáme celá rodina.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: