3.75
Vymažeme pekáček máslem a na dno naskládáme pokrájenou cibuli. Prsa osolíme, opepříme a položíme na cibuli. Poté… více o Výborná kuřecí prsíčka s tatarkou
Cibuli si oloupeme a nakrájíme (já krájím na hrubo) a dáme na dno pekáčku. Maso naklepeme, osolíme, opepříme a… více o Maso s tatarkou
Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a… více o Tatarka ze zakysanky
Bez bramborového salátu se na Vánoce obejde jen málokterá rodina. Jenže co když ho máte tolik,… Celý článek
První svátek vánoční nebo také Boží hod vánoční je převážně časem odpočinku, návštěv svých… Celý článek
Máte pocit, že na rybí polévce, smaženém řízku, rybě a bramborovém salátu se nedá nic zkazit?… Celý článek
Kapr a bramborový salát jsou tradiční štědrovečerní večeří, kterou si jen málokterá česká… Celý článek
Rajčata spaříme, oloupeme, nakrájíme na středně drobno a povaříme. Přidáme koření, rozinky, nakrájenou cibuli a utřený… více o Čatní z rajčat
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého… více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Těsto: suroviny zpracujeme v těsto a necháme alespoň 2 hodiny v chladnu odpočinout. Naplníme tenkou vrstvou formičky a… více o Miluščiny košíčky s božskou náplní
Nakrájenou bagetu opečeme na pánvi s olivovým olejem. Tuňák rozdrobíme a smícháme s ostatními surovinami. Natřeme na… více o Tuňáková bruschetta
Česnek utřeme se solí, vmícháme do tatarky spolu s hořčicí a česnekem. více o Česneková omáčka Hokej Vítkovice
Z uvedených přísad zpracujeme těsto, které necháme 30 minut odpočinout v chladu. Těsto rozválíme a dáme na vymazaný… více o Rebarborový koláč se sněhem
Oloupaná jablka nakrájíme na malé kousky a zalijeme šťávou z jednoho citronu, aby nezhnědla.Pekáček nebo dortovou formu… více o Obrácený koláč s ovocem
Z uvedených ingrediencí zpracujeme těsto a dáme odpočinout do ledničky minimálné 1 hodinu. Poté jej rozdělíme na 2… více o Sicilská velikonoční buchta
Předehřejte troubu na 200 ° C V míse smíchejte sekanou, vejce, sůl, pepř, nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený… více o Terrine Campagnarde
V mističce smícháme většinu kari koření s olivovým olejem a špetkou soli, králičí filety nakrájíme na menší kostičky,… více o Italské kari rizoto s králičím masem
Maso nakrájíme na kostky, cibuli nadrobno, větší kusy zelí překrájíme. 1 cibuli osmažíme na na polovině tuku, opečeme… více o Segedínský guláš maďarské babičky
Těstoviny se vkládají do vařící osolené vody a vaří se 10 min. Scedí se a vmíchá se všechno ostatní. Místo jogurtu… více o Těstoviny s tuňákem