Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2×5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit. Druhý den nejdříve roztlučeme sušenky na drť. Kousky prsíček vytahujeme ze zákysu, necháme mírně okapat a obalujeme v drti. Mírně přitiskneme, aby neopadávala a pokládáme na pečicím papírem vyložený plech. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25 minut.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Vše smícháme dohromady. Navrch poklademe ovoce (ne po celém povrchu) a dáme do rozehřáté trouby péct 40 minut na 180…
více o Bublanina bez vajec a mléka