Prsíčka nakrájíme na nugetky, velikost cca 2×5 cm. Tyto naložíme do zákysu, nejlépe přes noc. Nezapomeneme mírně osolit. Druhý den nejdříve roztlučeme sušenky na drť. Kousky prsíček vytahujeme ze zákysu, necháme mírně okapat a obalujeme v drti. Mírně přitiskneme, aby neopadávala a pokládáme na pečicím papírem vyložený plech. Pečeme ve vyhřáté troubě cca 25 minut.
Hermelín vyjmeme z obalu, položíme na plátek chleba, potřeme olejem s kořením (může být ostřejší) a na grlilovacím…
více o Grilovaný hermelín na topince
Rýži uvaříme dle návodu. Maso osolíme a lehce naklepeme rukou a opečeme na olivovém oleji (celá prsíčka). Nakrájíme…
více o Rýžový salát s kuřecím masem
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky