Kuřecí plátky očistíme, rozkrojíme, mírně naklepeme, okořeníme, posypeme bazalkou a potřeme rajčatovým protlakem. Nemusíme moc, záleží jak má kdo rád. Pekáč vymažeme olivovým olejem a vložíme do něj maso, na které pak rozložíme na plátky nakrájená rajčata. Dáme péct. Pečeme, dokud nebude maso měkké. Po upečení rozložíme na maso na plátky nakrájenou mozzarellu a vrátíme zpět do trouby, dokud se sýr nerozteče.
Podáváme se salátem či čerstvým, křupavým pečivem.
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby.…
více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
1. Velký hrnec - dát vařit vodu s na kostičky nakrájenými brambory se žampiony (plátky), přidat zeleninu, podravku.
…
více o Bramborová polévka v chlebu
Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy…
více o Malinový krém na makrónky