Kuřecí plátky očistíme, rozkrojíme, mírně naklepeme, okořeníme, posypeme bazalkou a potřeme rajčatovým protlakem. Nemusíme moc, záleží jak má kdo rád. Pekáč vymažeme olivovým olejem a vložíme do něj maso, na které pak rozložíme na plátky nakrájená rajčata. Dáme péct. Pečeme, dokud nebude maso měkké. Po upečení rozložíme na maso na plátky nakrájenou mozzarellu a vrátíme zpět do trouby, dokud se sýr nerozteče.
Podáváme se salátem či čerstvým, křupavým pečivem.
Cibuli nakrájíme na kolečka a rozložíme na plech. Poté na ni položíme filety – naolejované a potřené kořením na ryby.…
více o Pangasius s rajčaty a sýrem
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo…
více o Těstovinový salát s tuňákem