Maso zakapeme citronem a necháme minimálně půl hodiny odležet. Osolíme, opepříme a zprudka ze všech stran opečeme na oleji. Olej scedíme, zakapeme citronem, přidáme máslo a povaříme. Posypeme posekanou petrželkou a ihned podáváme.
Vhodnou přílohou jsou opékané brambory s dušenou zeleninou nebo oblíbený dip a čerstvé pečivo.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzduch 180 °C). Z bílků, soli a 40 g cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky a zbylý…
více o Osvěžující citronová roláda
Brambory uvaříme nejlépe den předem. Pak vypracujeme těsto a necháme 2 hod. odležet, aby se houska nasákla od brambor.…
více o Bramborovo-houskové knedlíky