Maso opereme, osušíme ubrouskem a nakrojíme kapsu. Opereme bazalku, jemně ji osušíme. Otrháme lístky a rozdělíme je na dvě části. Jednu polovinu jemně nasekáme, druhou ponecháme vcelku na ozdobu.
Nastrouháme sýr a smísíme jej se sekanými bylinkami. Maso naplníme sýrovou směsí, otvor uzavřeme párátkem. Prsíčka obalíme v rozkvedlaném vejci a strouhance.
Rozpustíme máslo a řízky na něm po obou stranách osmažíme dozlatova.
Oloupeme žampiony a nakrájíme je na plátky. Hrášek zalijeme vroucí vodou a vaříme jej 4 minuty doměkka. Žampiony vydusíme na 2 lžících másla, smícháme je se slitým a okapaným hráškem a ochutíme.
Řízky rozdělíme na talíře, přidáme hrášek se žampiony a ozdobíme lístky bazalky.
Na vymaštěný plech rovnoměrně rozložíme polovinu strouhaného sýra.
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce,…
více o Zapečená kuřecí prsa se sýrem
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme…
více o Tvarohový biskupský chlebíček
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu
V míse promícháme nejprve všechny tekuté suroviny, Pak postupně přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva a vymícháme…
více o Bublanina s lesním ovocem