Kuřecí prsa s fazolkami

3.25

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • 100
      g kuřecí prsa
    • 1
      lžička vegeta
    • 1
      lžička mletý kmín
    • 1
      miska zelené fazolky
    • 5
      lžíce olej na smažení
  • Na obalení masa
    • 1
      lžička solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

  • Na přípravu tohoto jídla potřebujeme 2 pánve. Čerstvé nebo mražené fazolky nakrájíme na kousky a krátce je osmažíme na pánvi s menším množstvím oleje. Maso nakrájíme na malé plátky, asi 3×4 cm, 0,5 cm silné. Promícháme je v misce se solamylem a vejcem. Na ohni rozehřejeme druhou pánev, přidáme do ní asi polovinu množství oleje a do hodně rozpáleného oleje vložíme maso. Rychle mícháme a plátky oddělujeme od sebe, aby se nespekly. Až maso zbělá, asi za 2 minuty, přidáme do pánve předsmažené fazolky. Za tu dobu fazolky částečně změknou. Pak přidáme mletý kmín, vegetu, dle chuti dosolíme a úplně nakonec přidáme česnek, nakrájený na jemné nudličky. Dále nesmažíme, česnek by měl zůstat skoro syrový.
  • Příloha těstoviny nebo rýže.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: