Na přípravu tohoto jídla potřebujeme 2 pánve. Čerstvé nebo mražené fazolky nakrájíme na kousky a krátce je osmažíme na pánvi s menším množstvím oleje. Maso nakrájíme na malé plátky, asi 3×4 cm, 0,5 cm silné. Promícháme je v misce se solamylem a vejcem. Na ohni rozehřejeme druhou pánev, přidáme do ní asi polovinu množství oleje a do hodně rozpáleného oleje vložíme maso. Rychle mícháme a plátky oddělujeme od sebe, aby se nespekly. Až maso zbělá, asi za 2 minuty, přidáme do pánve předsmažené fazolky. Za tu dobu fazolky částečně změknou. Pak přidáme mletý kmín, vegetu, dle chuti dosolíme a úplně nakonec přidáme česnek, nakrájený na jemné nudličky. Dále nesmažíme, česnek by měl zůstat skoro syrový.
Kuřecí prsa nakrájíme na tenké plátky, mírně naklepeme, osolíme, obalíme ve vejcích rozšlehaných se škrobovou moučkou a…
více o Kuřecí prsa se žampiony
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
připravíme si formu na bábovku,vymažeme formu máslem a vysipeme moukou.všenchny ingredience zamícháme v hrnci a dáme do…
více o snadná a rychlá bábovka