Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na titanové pánvi rozehřejeme olej a plátky masa po obou stranách dozlatova opečeme.
Opečené maso dáme na pánvi stranou a přidáme brambory, které posypeme kmínem, nesolíme. Brambory rozložíme po celé pánvi a maso na ně naskládáme. Trochu podlijeme vodou, zakryjeme poklicí a dusíme, až jsou brambory téměř měkké.
Hrušky oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádřinec a přidáme asi na 5 minut na brambory.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme…
více o Citrónové kuře s hruškou
Smícháme mouku s kakaem a kypřidlem. Přidáme cukry, čokoládu, cuketu, vejce, olej a vše důkladně promícháme. Vymazanou…
více o Cuketová kostka s čokoládou
V hrnku smicháme mouku, kypřící prášek, cukr a granko ( popř. kakao). Poté přidáme celé vejce, a nakonec mléko a olej. …
více o Bábovka pro pilně pracující
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici