Kuřecí prsa omyjeme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Plátky masa osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na titanové pánvi rozehřejeme olej a plátky masa po obou stranách dozlatova opečeme.
Opečené maso dáme na pánvi stranou a přidáme brambory, které posypeme kmínem, nesolíme. Brambory rozložíme po celé pánvi a maso na ně naskládáme. Trochu podlijeme vodou, zakryjeme poklicí a dusíme, až jsou brambory téměř měkké.
Hrušky oloupeme, rozpůlíme, vykrojíme jádřinec a přidáme asi na 5 minut na brambory.
Den dopředu prsíčka naklepeme a rozkrojíme napůl. Lehce osolíme, vložíme do misky a postupně plátek po plátku potíráme…
více o Citrónové kuře s hruškou
Maso nakrájíme na kousky asi 2x2 cm, aglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořenim a přidáme olej -…
více o Kuřecí ražniči pro lenochy
Květák rozdělíme na větší růžičky a necháme uvařit do měkka v mírně osolené vodě. Žampiony nakrájíme na drobné kousky.…
více o Květákové placky se žampiony
Menší SYROVÝ květák nastrouhat, přidat mouku, mléko, vejce, osolit a opepřit. Lžící dělat na pánvi placičky a smažit na…
více o Bleskové květákové placičky
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka