Řízky osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme kostičky šalotky, přilijeme vívo a vývar, vmícháme petrželku a dusíme 20 minut. Řízky udržujeme v teple.
Cibulky nakrájíme na kolečka a s piniovými oříšky vmícháme do rozmrazeného špenátu. Okořeníme muškátem, osolíme a opepříme
Na másle osmahneme mouku, jíšku zalijeme vývarem a za stálého míchání necháme přejít varem. Vmícháme smetanu.
Vymazanou formu naplníme špentátem a masem, zalijeme bešamelem, posypeme parmezánem a zapékáme 15 minut při 200 °C.
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Recept plněný bramborák připravíme takto:
Brambory a cibule oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Dáme…
více o Bramborák plněný tvarohem
Jemně pokrájený špek společně s pokrájenou cibulí osmažíme dorůžova. Pak přidáme osmažit i na kostičky, nudličky či…
více o Dušené vepřové maso s hlívou