Řízky osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme kostičky šalotky, přilijeme vívo a vývar, vmícháme petrželku a dusíme 20 minut. Řízky udržujeme v teple.
Cibulky nakrájíme na kolečka a s piniovými oříšky vmícháme do rozmrazeného špenátu. Okořeníme muškátem, osolíme a opepříme
Na másle osmahneme mouku, jíšku zalijeme vývarem a za stálého míchání necháme přejít varem. Vmícháme smetanu.
Vymazanou formu naplníme špentátem a masem, zalijeme bešamelem, posypeme parmezánem a zapékáme 15 minut při 200 °C.
Rohlík namočíme v mléce, vymačkáme a smícháme s masem, 2 vejci a strouhaným sýrem. Osolíme, opepříme a dobře promícháme…
více o Vrstvený masový bochník
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme, necháme okapat a po vychladnutí ještě přebytečnou vodu vymačkáme. Pak…
více o Kapustové karbanátky se sýrem