Řízky osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme kostičky šalotky, přilijeme vívo a vývar, vmícháme petrželku a dusíme 20 minut. Řízky udržujeme v teple.
Cibulky nakrájíme na kolečka a s piniovými oříšky vmícháme do rozmrazeného špenátu. Okořeníme muškátem, osolíme a opepříme
Na másle osmahneme mouku, jíšku zalijeme vývarem a za stálého míchání necháme přejít varem. Vmícháme smetanu.
Vymazanou formu naplníme špentátem a masem, zalijeme bešamelem, posypeme parmezánem a zapékáme 15 minut při 200 °C.
Uvařené brambory oloupejte a poté nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte vejce, sůl, mouku, krupici a vypracujte…
více o Bramborový knedlík s cibulkou