Kuřecí prsíčka naklepeme, osolíme, opepříme a okořeníme grilovacím kořením (z obou stran). Krátce osmažíme v pánvi na oleji (jako přírodní řízek). Po osmažení dáme do zapékací misky, postrouháme nivou, na každé prsíčko s nivou dáme polovinu broskve a opět postrouháme, tentokrát eidamem. Zalijeme olejem, na kterém jsme smažili kuřecí prsíčka (cca 4–5 lžic) a přidáme šťávu z kompotovaných broskví (cca 6 lžic). Dáme do rozpálené trouby (220 °C) asi na 10 minut.
Těsto: 800 g brambor uvaříme se slupkou. Brambory oloupeme, nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, žloutek, sůl a…
více o Bramborové pirohy se zelím
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,…
více o Znamenitá bramborová polévka