ks
kuřecí stehna
nebo už vykostěná stehna bez kůže
1
lžíce
koření
Gyros, Steak nebo smíchané Grilovací a Rožnění
olej
Postup přípravy receptu
Maso nakrájíme na kousky asi 2×2 cm, anglickou slaninu na proužky, cibuli na kolečka, posypeme kořením a přidáme olej – stačí i slunečnicový. Necháme uležet v lednici aspoň 4 hodiny. V troubě připravíme asi na 200–250 °C za půl hodiny.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely