Kuřecí řízek po švýcarsku

2.5

hodnoceno: 10
Příprava: 30 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • šunka
    • 20
      g máslo
    • sůl
    • 4
      plátek eidam sýr
    • 2
      ks vejce
    • 4
      ks kuřecí prsa
    • pepř mletý
    • 1
      l smetana
    • 1
      lžička hořčice
    • olej

Postup přípravy receptu

  • Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách do zlatova osmažíme. Vyšší menší plech vymastíme máslem a vložíme do něj řízky. Jednotlivé kousky obložíme plátkem šunky, sýra a vše přelijeme smetanou, do které jsme přimíchali hořčici. Pečeme v horké troubě cca 15 minut.
  • Příloha: různě upravené brambory.
Zařazení: Drůbeží

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: