3.5
Sýr nastrouháme, smícháme se smetanou a majonézou, přidáme prolisovaný česnek, dosolíme. Chléb nakrájíme na čtverce 4×4… více o Chuťovky se sýrovou pomazánkou
Uvařte těstoviny - špagety. Než se uvaří těstoviny opečte na velké pánvi na kostičky nakrájenou šunku a pórek, potom… více o Špagety se sýrovou omáčkou
Brambory umyjeme, každou zvlášť zabalíme do alobalu a vložíme do trouby, zvolna pečeme asi 45 minut. Nivu rozmačkáme… více o Brambory se sýrovou náplní
Představte si dezert, který už po jedné lžičce roztančí vaše chuťové buňky. Ano, řeč je o… Celý článek
Vepřové maso se u nás těší obrovské oblibě. Správně připravené pečené vepřové chce svůj čas, a… Celý článek
V ponurých podzimních a zimních dnech člověka máloco uspokojí tak, jako chutné, teplé a dobré… Celý článek
Upečte si něco sladkého, co potěší nejen vaše chuťové buňky, ale i vaši duši. Máme pro vás… Celý článek
Zelí vymačkáme a podusíme na másle. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Klobásu nebo maso pomeleme a… více o Bramborový závin s kysaným zelím
Krabí tyčinky necháme rozmrazit, pokrájíme na drobné kousky, přidáme nakrájená nebo nastrouhaná vajíčka, promícháme s… více o Jednoduchá krabí pomazánka
Nejprve ve vodě uvaříme kondenzované mléko. Do 2,5 hrnka mléka přidáme cukr a dáme vařit. V 0,5 hrnku mléka rozmícháme… více o Rafaelo
Nejdříve ušleháme vejce s cukrem, přidáme olej a postupně zašleháme mouku s práškem do pečiva a mléko. Těsto rozetřeme… více o Reveňové řezy
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou… více o Králík na houbách a hořčici
Kousky tvarůžků smícháme s tatarskou omáčkou, cibulí, pepřem a paprikou. Dáváme na máslem namazaný chléb (moskevký,… více o Tvarůžková pomazánka extra
Krůtí rolku necháme rozmrazit a opláchneme. Vložíme do remosky nebo pekáčku. Žampiony pokrájíme na půlky, mrkve na… více o Krůtí rolka se žampiony
Vše smýcháme dohromady do hladka Pánev necháme rozpálit - potřeme s mašlovačkou olejem a nalijeme těsto krátce s obou… více o Výborné palačinky
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme dorůžova. Přidáme na kolečka pokrájené párky a také je orestujeme. Na závěr… více o Frankfurtská polévka – smetanová
Napřed si fazole namočíme přes noc a druhý den je povaříme 20 minut v patlanci (Papinově tlakovém hrnci) společně s… více o Fazolačka aneb žádný hněv a žádná rvačka
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, nadrobno… více o Bramborové válečky
Z teplého mléka cukru a droždí se udělá kvásek. Pak se přidají žloutky, olej, špetka soli a hladká mouka. Těsto se… více o Koláčky