Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme a osmažíme na oleji doměkka. Přendáme na plech, na každý řízek dáme lžíci směsi a zakryjeme plátkem sýra. Dáme zapéct pod gril, dokud sýr nezačne tát a hnědnout.
Směs: na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku a přidáme najemno nakrájenou šunku. Přidáme sůl, pepř, papriku a zalijeme kečupem – asi 4 lžíce. Prohřejeme a nakonec přidáme prolisovaný česnek a majoránku.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Sýr rozkrájíme na menší kousky, přidáme pomazánkové máslo a lžíci mléka. Potom podle chuti přisolíme a utřeme hladkou…
více o Chuťovky s jemnou pomazánkou