Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a naložíme do marinády. Tu si připravíme smícháním jogurtu, olivového oleje, koření a trošky soli. Necháme odležet nejlépe do druhého dne (nejméně 2 hodiny).
Pak plátky kuřecího masa (i se zbytkem marinády, která zůstala na povrchu) obalujeme ve strouhance a zvolna smažíme na oleji.
Řízečky jsou velmi jemné a krásně šťavnaté a samozřejmě můžete použít i jiné maso (např. vepřová kotleta).
Čokoládu rozlámeme na kousky a dáme do kastrolku. Přidáme máslo a necháme na mírné teplotě rozpustit, během rozpouštění…
více o Čokoládový dort bez mouky
Cukr rozpustíme v kastrolku, postupně přidáváme kondenzované mléko a celé máslo. Potom přidáme nasekané ořechy. Musíme…
více o Karamelové tyčinky v oplatce