Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a naložíme do marinády. Tu si připravíme smícháním jogurtu, olivového oleje, koření a trošky soli. Necháme odležet nejlépe do druhého dne (nejméně 2 hodiny).
Pak plátky kuřecího masa (i se zbytkem marinády, která zůstala na povrchu) obalujeme ve strouhance a zvolna smažíme na oleji.
Řízečky jsou velmi jemné a krásně šťavnaté a samozřejmě můžete použít i jiné maso (např. vepřová kotleta).
Plátky sýru rozložíme na plech, na kterém máme buď silikonovou podložku nebo pečící papír. Plátky se musí překrývat,…
více o Sýrová roláda pro labužníky
Porce králíka osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a položíme do pekáče na pokrájené houby. Přidáme nahrubo nasekanou…
více o Králík na houbách a hořčici