Kuřecí plátky osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sójovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z obou stran potřeme. Na pánvi si necháme rozehřát olej s plátkem másla a pak maso prudce osmažíme dozlatova. Poté přesuneme z pánve na pekáč a na každý kousek zvlášt nastrouháme sýr (nivu), na to dáme půlenou broskev a opět nastrouháme sýr (eidam). Olej, na kterém jsme smažili, vlijeme k masu a štávou, která nám zbyla z broskví, polijeme všechny plátky. Nakonec nakrájíme máslo na tenké plátky a přidáme do pekáče. Dáme do trouby, dokud se sýr nerozteče. Jako přílohu podáváme hranolky.
Smícháme ingredience na glazuru, přivedeme do bodu varu a necháme vychladnout. Připravíme si těsto - vyšleháme máslo s…
více o Kokosové řezy z Kapského města
Dýni nakrájíme na menší špalíčky (hokaido nemusíme loupat), chili papričky rozsekáme na kousky a promícháme s dýní v…
více o Těstoviny s dýní a slaninou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a…
více o Rybičková pomazánka z makrely