Kuřecí plátky osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sójovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z obou stran potřeme. Na pánvi si necháme rozehřát olej s plátkem másla a pak maso prudce osmažíme dozlatova. Poté přesuneme z pánve na pekáč a na každý kousek zvlášt nastrouháme sýr (nivu), na to dáme půlenou broskev a opět nastrouháme sýr (eidam). Olej, na kterém jsme smažili, vlijeme k masu a štávou, která nám zbyla z broskví, polijeme všechny plátky. Nakonec nakrájíme máslo na tenké plátky a přidáme do pekáče. Dáme do trouby, dokud se sýr nerozteče. Jako přílohu podáváme hranolky.
Do části vlažného mléka rozmícháme trochu mouky, přisladíme 1 lžící cukru a rozdrobíme droždí - necháme vzejít kvásek. …
více o Cukrářská vánočka (mazanec)
Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli…
více o Kuřecí stehna na bílém víně
Na trošce oleje krátce orestujeme česnek, přidáme hlívu nakrájenou na kousky a po chvíli nakrájenou brokolici. Podle…
více o Kuskus s hlívou a brokolicí
Smíchejte olej, sůl, citronovou šťávu a potřete tím rybu. Na pánvi ve 2 lžících oleje krátce osmažte směs MANGOOT MIX.…
více o Pikantní směs na ryby Mangoot
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme…
více o Kuřecí steak v pita chlebu