Kuřecí plátky osolíme a opepříme z obou stran. V misce smícháme sójovou omáčku s grilovacím kořením a každý plátek z obou stran potřeme. Na pánvi si necháme rozehřát olej s plátkem másla a pak maso prudce osmažíme dozlatova. Poté přesuneme z pánve na pekáč a na každý kousek zvlášt nastrouháme sýr (nivu), na to dáme půlenou broskev a opět nastrouháme sýr (eidam). Olej, na kterém jsme smažili, vlijeme k masu a štávou, která nám zbyla z broskví, polijeme všechny plátky. Nakonec nakrájíme máslo na tenké plátky a přidáme do pekáče. Dáme do trouby, dokud se sýr nerozteče. Jako přílohu podáváme hranolky.
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g.
Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji…
více o Kari guláš s hovězím masem