Kuřecí salát Nakrájíme salát na menší kusy a dáme do větší mísy. Opláchneme kuřecí prsa, nakrájíme je na nudličky, dáme do menší… více o Kuřecí salát
Korunovační kuřecí salát Kuřecí prsa nakrájejte na plátky, aby se při smažení rovnoměrně propekla. Ty pak ještě lehce nakrojte a vmasírujte do… více o Korunovační kuřecí salát
Kuřecí salát s celerem Maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na másle. Přidáme kunovjanku, celer, ananas, zamíchám spolu s majonézou a… více o Kuřecí salát s celerem
Mandloně v Hustopečích rozkvétají. Pokochejte se jejich nádherou! Mandloňový sad v Hustopečích na Břeclavsku je unikátem. Je totiž největší nejen u nás, ale i v… Celý článek
5 skvělých dezertů, které zvládnete bez vážení. Stačí vám jen… Skvělé dezerty můžete upéct i v případě, že zrovna nemáte po ruce kuchyňskou váhu, případně v… Celý článek
Víte, co je to vodní kefír a tibetská houba? Odhalte tajemství… Tibetská houba se těší čím dál větší popularitě. Co to je a jak z ní vyrobit domácí kefír,… Celý článek
Bábovky podle cukráře Josefa Maršálka: Upečte si kynutou, třenou… Bábovka neodmyslitelně patří k české gastronomii. A i když se peče v typické formě s komínkem… Celý článek
Francouzské řezy Listové těsto rozdělit na dva díly, každý díl rozválet na placku na celý plech, plech jen vypláchnout studenou vodou,… více o Francouzské řezy
Pařížské rohlíčky od Dáši Bílky ušleháme zvlášť, dáme nad páru a vmícháme cukr, ořechy, strouhanku a kakao. Mícháme, až je směs horká, odstavíme,… více o Pařížské rohlíčky od Dáši
Počmáraná buchta Těsto připravíme smícháním všech ingrediencí. Poté ho vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech s vyšším… více o Počmáraná buchta
Tvarohová dobrota Listové těsto rozválíme na placku a vyložíme jím pekáč s vyšším okrajem tak, aby se z těsta vytvořila "vanička". V míse… více o Tvarohová dobrota
Vystřihované velikonoční kraslice Vejce s cukrem našleháme do pěny, pak po lžících přidáváme mléko s rumem nakonec přidáme mouku a vypracujeme hladké a… více o Vystřihované velikonoční kraslice
Pečené pěry Vychladlé brambory oloupeme, nastrouháme a zaprášíme moukou. Ve vlažném mléce s cukrem necháme vzejít kvasnice, přidáme… více o Pečené pěry
Arabské lodičky pide s různými… Droždí rozpustíme s cukrem a polovinou vody, necháme na teplém místě stát asi 10 minut než se vytvoří kvásek (jsou… více o Arabské lodičky pide s různými náplněmi
Řízky Astra Prorostlý bůček nakrájíme na menší kostky, dvakrát rozemeleme, hodně osolíme, rukama důkladně zpracujeme a necháme do… více o Řízky Astra
Avokádový předkrm Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm
Pečené koleno Svaříme si vodu a necháme ji vychladnout. Do vody přidáme nadrcený česnek, sůl pepř a trochu kmínu. Mezitím si… více o Pečené koleno
Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku Maso nakrájíme na kousky velikosti soust. Z vejce, mléka, mouky, nastrouhaného sýra a česneku vyšleháme těstíčko (mouku… více o Kuřecí kousky v česnekovém těstíčku
Pangasius s mozzarellou Filety necháme rozmrazit při pokojové teplotě a dáme na plech. Osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a vložíme do… více o Pangasius s mozzarellou