Na oleji zlehka osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na širší nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou štávou a asi 10 minut dusíme. Přidáme na nudličky nakrájený celer, zalijeme vše vínem, ochutíme špetkou strouhané citronové kůry a dusíme doměkka. Po vychlazení přidáme majonézu, jogurt a zlehka zamícháme. Nakonec přidáme půlky hroznů zbavené zrníček.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata.…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Rajčata nakrájejte na plátky a povařte při 750 W po dobu 6–8 minut, dokud se slupka neodděluje sama. Rajčata oloupejte…
více o Tomatová polévka – Jet Chef