Na oleji zlehka osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na širší nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou štávou a asi 10 minut dusíme. Přidáme na nudličky nakrájený celer, zalijeme vše vínem, ochutíme špetkou strouhané citronové kůry a dusíme doměkka. Po vychlazení přidáme majonézu, jogurt a zlehka zamícháme. Nakonec přidáme půlky hroznů zbavené zrníček.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata.…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
V mléce uvaříme hustý pudink a osladíme ho. Necháme vychladit. Listové těsto vyválíme a nakrájíme na obdélniky asi 10x5…
více o Koláčky z listového těsta
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,…
více o Paštika z vepřových jater
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky