Na oleji zlehka osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na širší nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou štávou a asi 10 minut dusíme. Přidáme na nudličky nakrájený celer, zalijeme vše vínem, ochutíme špetkou strouhané citronové kůry a dusíme doměkka. Po vychlazení přidáme majonézu, jogurt a zlehka zamícháme. Nakonec přidáme půlky hroznů zbavené zrníček.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata.…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Oloupané brambory a vejce nastrouháme na hrubém struhadle, okurky na jemném, cibuli najemno nakrájíme, přidáme hořčici,…
více o Chlebíčky z mléčného baru
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme…
více o Toast andaluského rybáře
1. V mělké nádobě smícháme dohromady med, sojovou omáčku, balsamikový ocet, zázvor, česnek s 1 lžící olivového oleje.…
více o Mahi-mahi v zázvorové glazuře
Na pánvičce rozehřejeme olej, přidáme rozdrobené droždí, rozpustíme ho a mícháme dokud nezrůžoví a nezačne se drobit.…
více o Drožďové knedlíčky do polévky