Na oleji zlehka osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme kuřecí prsíčka nakrájená na širší nudličky, osolíme, opepříme, zakápneme citronovou štávou a asi 10 minut dusíme. Přidáme na nudličky nakrájený celer, zalijeme vše vínem, ochutíme špetkou strouhané citronové kůry a dusíme doměkka. Po vychlazení přidáme majonézu, jogurt a zlehka zamícháme. Nakonec přidáme půlky hroznů zbavené zrníček.
Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a orestujeme na oleji. Přidáme na hrubo nastrouhané mrkve, pórek, nakrájená rajčata.…
více o Kuřecí maso s hroznovým vínem
Krém je nutno udělat den předem: jednu smetanu uvedeme do varu, nalámeme do ní bílou čokoládu, mírně vaříme asi 1 min.,…
více o Pařížské kostky černobílé
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
Z oleje a polohrubé mouky uděláme zásmažku a necháme ji vychladnout. Přidáme větší část kopru. Přidáme vodu. Rozmícháme…
více o Babiččina koprová omáčka
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka