Na nudličky pokrájené maso orestujeme na oleji s kouskem másla. Osolíme, opepříme, přidáme cibuli a promícháme. Zakápneme sojovkou, přidáme na proužky pokrájenou papriku a orestujeme. Po chvíli přidáme kečup, hořčici, tatarku a promícháme. Podlijeme půlkou sklenky vody a přivedeme k varu. Pak přidáme bujon, ochutíme sušenou bazalkou (nemusí být) a necháme maso vařit do měkka. Ke konci přidáme propláchnuté fazole bez nálevu, zahustíme škrobovou moučkou rozmíchanou v troše vody.
Podáváme s malými bramboráčky.
Toto jídlo má tu výhodu, že si ho můžeme uvařit dopředu, jde dobře ohřát, je pikantní a šťavnaté.
Nejprve si nakrájíme cibuli na půlměsíčky a zlehka ji osmahneme. Přidáme maso nakrájené na nudličky (kostičky), trochu…
více o Kuřecí směs s nivou a kari
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme mouku, chvíli restujeme, přisypeme papriku, přilijeme smetanu a tolik…
více o Paprikové brambory s okurkami
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky a opečeme na másle, osolíme, opepříme. Zalijeme převařenou vodou, přidáme půl…
více o Žampionová krémová polévka