Nejprve si nakrájíme cibuli na půlměsíčky a zlehka ji osmahneme. Přidáme maso nakrájené na nudličky (kostičky), trochu osolíme, opepříme a přisypeme 2 lžičky kari.
Když je maso skoro hotové, přidáme pórek nakrájený na tenčí plátky a necháme celou směs pod pokličkou chvíli podusit, aby pórek změkl.
Na úplný závěr zalijeme smetanou a zahustíme nahrubo nastrouhanou nivou. Můžeme ještě dochutit solí a pepřem.
Podáváme s jakoukoliv přílohou (např. s rýží nebo hranolky).
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
1. Na přípravu těsta smícháme rozinky, kandované ovoce a citrónovou kůru. Vše zalijeme rumem a necháme nejlépe přes noc…
více o Vánoční rumový chlebíček