Nejprve si nakrájíme cibuli na půlměsíčky a zlehka ji osmahneme. Přidáme maso nakrájené na nudličky (kostičky), trochu osolíme, opepříme a přisypeme 2 lžičky kari.
Když je maso skoro hotové, přidáme pórek nakrájený na tenčí plátky a necháme celou směs pod pokličkou chvíli podusit, aby pórek změkl.
Na úplný závěr zalijeme smetanou a zahustíme nahrubo nastrouhanou nivou. Můžeme ještě dochutit solí a pepřem.
Podáváme s jakoukoliv přílohou (např. s rýží nebo hranolky).
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v rozšlehaných vejcích a ve vyšší vrstvě rozpáleného tuku po obou stranách…
více o Kuřecí řízek po švýcarsku
Z ingrediencí připravíme linecké těsto, které natlačíme do velkých lžic jako do formiček. Dáme na plech a podložíme tak…
více o Linecká velikonoční vejce
Vejce utřeme s cukrem, potom přidáme vlažnou vodu a olej. Přidáme mouku, mléko, vanilkový cukr, špetku soli a prášek do…
více o výborný borůvkový koláč