Kuřecí prsíčka a papriku nakrájíme na malé kostičky. Česnek a zázvor jemně nasekáme. Chilli papričku nakrájíme na tenké proužky. Smícháme česnek, zázvor, chilli papričku, sójovou omáčku, cukr, citronovou šťávu, bramborovou moučku a olej. Do této marinády vložíme maso a papriku. Marinujeme asi 3 hodiny.
Na 8 jehel napichujeme střídavě kousky masa a papriky. Na grilu opékáme asi 20 minut dozlatova. Během opékání potíráme marinádou.
Ze všech surovin vytvoříme těsto a dáme ho na chvíli odpočinout v sáčku do lednice. Přes mlýnek na maso s nástavcem…
více o Vanilkové rohlíčky – rychlé
Brambory vložíme do hrnce s vodou a ve slupce vaříme doměkka. Měkké brambory slijeme, necháme vychladnout, oloupeme a…
více o Klasický bramborový salát
Mouku smícháme s práškem do pečiva. Vejce utřeme s cukrem a pak přilijeme smetanu. Přisypeme mouku a všechno promícháme…
více o Bábovka s čokoládovými kousky