Kuřecí prsíčka a papriku nakrájíme na malé kostičky. Česnek a zázvor jemně nasekáme. Chilli papričku nakrájíme na tenké proužky. Smícháme česnek, zázvor, chilli papričku, sójovou omáčku, cukr, citronovou šťávu, bramborovou moučku a olej. Do této marinády vložíme maso a papriku. Marinujeme asi 3 hodiny.
Na 8 jehel napichujeme střídavě kousky masa a papriky. Na grilu opékáme asi 20 minut dozlatova. Během opékání potíráme marinádou.
Uvařenou kapustu pokrájíme na nudličky, vymačkáme přebytečnou vodu a přidáme do mísy k rozšťouchaným bramborám. Přidáme…
více o Bramborovo-kapustové placičky
1. Kuřecí maso nasekáme na drobné kousky a prudce opečeme na másle.
2. Dáme do pekáče a podlijeme bílým vínem, přidáme…
více o Kuře na víně M. Woodhamsové
Vodu s uzenými žebry osolíme, přidáme 2 bobkové listy, 3 kuličky nového koření a rozlámané, předem namočené houby,…
více o Znamenitá bramborová polévka