Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme barbecue omáčkou nebo jen kečupem. Navrstvíme plátek sýru, pak kuřecí, opět sýr a nakonec dáme listy salátu. Přiklopíme a zajistíme špejlí nebo parátkem. Dáme na chvíli zapéct do trouby, než se sýr začne rozpouštět. Salát lze přidat až při servírování.
Svíčkovou očistíme od přebytečných blan a tuku, nakrájíme na steaky. Pokud je maso řidší konzistence, tak steak svážeme…
více o Steak z hovězí svíčkové
Paprikové lusky nasucho opražíme na pánvi až začnou hnědnout. Vložíme je do igelitového sáčku a necháme zapařit. Poté z…
více o Pařené papriky (Bulharsko)